Pečená krkovička na rošte

Autor receptu: tlustoch

Je to výborné mäso, už si nepametám odkial mám recept.

60 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčovú krkovičku nakrájať na plátky. Naklepať ,každý plátok posoliť, natrieť olejom,pretlačeným alebo nastrúhaným cesnakom,posypať vegetou,čier.mletým korením nechať stáť 15 minút . Cibulu nakrájať na tenké okruhlé plátky.
  2. Roztiahneme alobal tak, aby sa mäso dalo zabaliť. A začneme ukladať ,plátok mäsa položíme na alobal,na mäso položíme cibulové krúžky a na to mäso a zas cibulu. Tak to opakujeme až do konca, ukončiť ukladanie tak aby na vrchu bola cibula. Zabaliť do alobalu a nechať stať 3 hodiny na chladnom mieste. Rozbaliť alobal a piecť na rošte obojstrane do červena. Podávať s mäkkým chlebom.