Patizónový krém s vajíčkom
Foto: miomat
Krémová patizónová polievka, ideálne jesenné menu. V "hrnček var" hotová stlačením tlačítka za 25 minút. Bez námahy.
Zdroj: mamigo.sk
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
25 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Do "hrnček var" vložíme olúpaný a semienok zbavený patizón, zemiaky, mrkvu, cibuľu a strúčik cesnaku.
- 2
Zalejeme vodou po rysku a zapneme program Mash/Soup.
- 3
Po dokončení programu krém osolíme, pridáme najprv 1 rozšľahaný bielok, premiešame s programom Smoothie a na záver ešte pridáme 3 celé žĺtky a opatrne servírujeme (pokiaľ sa to podarí, tak žĺtky vytvoria slniečka, ktoré malých jedákov určite potešia).
Tiež polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu