Patizónová polievka
Patizónová polievka

Patizónový krém s vajíčkom

miomat - fotkaMioMat, 6. októbra 2021. Komerčný recept.
Patizónový krém s vajíčkom
Foto: miomat

Krémová patizónová polievka, ideálne jesenné menu. V "hrnček var" hotová stlačením tlačítka za 25 minút. Bez námahy.
Zdroj: mamigo.sk

4
porcie
25 minút
príprava
25 minút
na 100 °C

Suroviny

1 ks
2 ks
1 ks
1/2 ks
1 strúčik
1 l
1 ks
3 ks




Postup

  1. 1

    Do "hrnček var" vložíme olúpaný a semienok zbavený patizón, zemiaky, mrkvu, cibuľu a strúčik cesnaku.

  2. 2

    Zalejeme vodou po rysku a zapneme program Mash/Soup.

  3. 3

    Po dokončení programu krém osolíme, pridáme najprv 1 rozšľahaný bielok, premiešame s programom Smoothie a na záver ešte pridáme 3 celé žĺtky a opatrne servírujeme (pokiaľ sa to podarí, tak žĺtky vytvoria slniečka, ktoré malých jedákov určite potešia).

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia