Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
Suroviny
(niva)
(pór)
Postup
1
žlty melon si nakrajame a zabalime ho do parma šunky, ostatne prisady si nakrajame a poukladame na tanier ochutime to solou a korenim oliv.olejom a balsamicom.
Na prvý pohľad super, ale v pri talianskej kuchyni a v tomto prípade zvlášť, odporúčam uplatniť pravidlo "Menej je niekedy viac". Čo tak zabaliť pár kúskov žltého melóna do pravej Parmskej šunky a jednoducho to naukladať na tanier (bez všetkých ďalšich zlepšovákov)? Nejako tak by to urobili v dobrej reštaurácii v Taliansku ... :) Ak by ste chceli vedieť ako sa vyrába unikát menom Parmská šunka, pripravil som pre vás kvalitný článok na túto tému. Čítajte viac: www.i-potraviny.sk/parmska-sunka-prosciutto-di-parma-d-o-p...
Diskusia k receptu