Parfé z lesného ovocia s jahodovým tartarom
Marian Harcinik
šéfkuchár reštaurácie Diplomat a hotela NH Gate One v Bratislave, 21. júla 2012
šéfkuchár reštaurácie Diplomat a hotela NH Gate One v Bratislave, 21. júla 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Lesné ovocie pomaly rozmrazíme, rozmixujeme na jemnú hmotu, pridáme vanilkový cukor, rozpustenú želatínu a zmiešame s vyšľahanou šľahačkou. Na záver pridáme likér. Takto pripravenú hmotu dáme do vhodnej formy (napr. na srnčí chrbát) a dáme zamraziť na asi 4 hodiny do mrazničky.
- 2
Jahody nasekáme na malé kocky, ochutíme karamelom a mätou.
- 3
Dezert naaranžujeme na tanier a dozdobíme ovocím podľa vlastného výberu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu