Foto: palokuchki
Tento rok sa mi urodilo vela paradajok. Kecupu som uz navarila dost. Hladala som na internete recept na nejaku paradajkovu omacku. Nasla som tento Zobraziť celý popisTento rok sa mi urodilo vela paradajok. Kecupu som uz navarila dost. Hladala som na internete recept na nejaku paradajkovu omacku. Nasla som tento recet na omacku Arrabiata z cerstvych paradajok. Ak to nie je recept na orginalnu Arrabiatu, nazov urcite zmenim. Recept na tuto omacku som nasla tu http://www.youtube.com/watch?v=PAi_4OBAF6k
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyte paradajky som dala do vriacej vody a povarila som ich tam asi dve minuty.
-
2
Paradajky som schladila a osupala som z nich supky. 3/4 paradajok som posekala mixerom a 1/4 som roztlacila rukou.
-
3
Cibulu som si tiez posekala mixerom na jemno.
-
4
...
-
5
Do vacsieho hrnca som dala paradajkovu zmes, cibulu, roztlaceny cesnak, olej a susene chili. Omacku som varila na miernom ohni 45 minut. Obcas som ju premiesala, aby mi neprihorela.
-
6
Po 45tich minutach som do omacky pridala nasekanu bazalku a sol.
-
7
Omacku som varila este dalsich 30 minut. Ja som dala do omacky na koniec este 2 PL cukru. Pre mna bola trochu kysela. Horucu omacku som naliala do sklenenych poharov a viecka som dobre zatiahla.
-
8
Omacku sme dneska vyskusali so zemiakovymi kroketami. Recept na tieto krokety som tiez pridala.
Recept nemá chybu.
@danielka , vdaka za recept
lh4.googleusercontent.com/qCj7spySoJaf5uAJXq8XfpdbCi4vV6uNSeBWtBr...
5*