Pečené papriky
Pečené papriky

Papriky plnené rizotom

podravka - fotkapodravka, 10. októbra 2017. Komerčný recept.
Papriky plnené rizotom
Foto: podravka

Ak chcete prekvapiť svojich hostí, pripravte im papriky plnené rizotom. Pre ešte lepšiu vôňu a chuť, použite pri príprave kurací bujón.

4
porcie
45 minút
príprava
5 minút
na 180 °C

Suroviny

4 ks
1 ks
300 g
150 g
1,5 dcl
7 dcl
2 kocky
50 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Papriky rozpolíme, odstránime dužinu a semienka a dáme ich na 5 minút do rúry zmäknúť. Do vriacej vody vložíme kocky slepačieho bujónu Podravka a varíme 3 minúty.

  2. 2

    Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme ryžu a zalejeme hotovým vývarom s vínom. Do hotovej ryže vmiešame nakrájaný syr, kúsky klobásy a korenie. Podľa potreby dosolíme.

  3. 3

    Papriky naplníme rizotom, poukladáme na ne plátky mozarelly a dáme na 5 minút do rúry.

  4. 4

    Podávame teplé.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: