Paprikové bravčové kotlety s kyslou kapustou

redakcia - fotkaredakcia, 25. januára 2010
4
porcie

Suroviny

4 ks
1 ks
2 ks
2 PL
1 PL
400 g
4 PL
80 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kotlety mierne naklepeme, po okraji narežeme, aby sa pri pečení nekrútili a po oboch stranách, prudko opečieme na polovici masti. Na druhej polovici speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, rozotrený cesnak, rascu, kyslú kapustu a opečené kotlety.

  2. 2

    Mierne osolíme, podľa potreby prilejeme 1–2 PL vody a dusíme, až kým mäso i kapusta zmäknú. Nakoniec pridáme kyslú smotanu. Pri podávaní porcie ozdobíme hrebienkom z opečenej slaniny.

  3. 3

    Podávame s bielym chlebom alebo pečenými zemiakmi.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha