Foto: jody
Trochu iná chuť, výraznejšia farba. Skúste. :-)
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky, cibuľu a kápiu na drobno. Udusíme na oleji cibuľku, poprášime trochou cesnaku, pridáme mäso a opečieme. Keď sa zatiahne, posolíme. Pridáme trochu vňate, po chvíli obe papriky a necháme ich pustiť farbu.
- 2
Pridáme kocky kápie, ešte trochu sušeného cesnaku a podlejeme studenou vodou. Do zmesi šupneme ešte za pohár leča. Dusíme a dusíme, kým nie je mäso mäkké. Z múky a smotany spravíme zátriepku a zahustíme ňou (teraz už) paprikáš.
- 3
Podávame s cestovinami, u nás tentoraz kolienka. Skúste. Prajem dobrú chuť. :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu