Foto: podravka
Komerčný recept
Penová čokoládová poleva ganache vytvorí z Dolcela panna cotty sladkú pochúťku pre
sladké radovánky po
lahodných pokrmoch.
príprava
Postup
-
1
Zmiešame Dolcela panna cottu s cukrom a niekoľkými lyžicami mlieka. Zvyšné mlieko privedieme k varu, zložíme z ohňa a pridáme pripravenú panna cottu. Vrátime späť na oheň a varíme ešte asi 1 - 2 minúty.
- 2
Na spodok pohárov (4 ks) dáme zopár malín, na ne nalejeme horúcu panna cottu a necháme vychladnúť pri izbovej teplote.
- 3
Pripravíme si čokoládovú polevu ganache. Smotanu na varenie privedieme do varu, pridáme nakrájanú čokoládu a miešame, dokým sa čokoláda nerozpustí a nevytvorí sa krém.
- 4
Ganache nalejeme na panna cottu a dáme zachladiť do chladničky na niekoľko hodín a medzitým si pripravíme šľahačku.
- 5
Vychladený dezert ozdobíme šľahačkou, nastrúhanou čokoládou a malinami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu