Pangasius s mrkvou a cesnakom

hanina - bez fotkyhanina, 26. apríla 2010
Pangasius s mrkvou a cesnakom
Foto: hanina

Rýchly, dobrý zdravý obed.

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybu osolíme, podľa chuti okoreníme, pokvapkáme citrónom a opečieme v horúcom oleji.

  2. 2

    Mrkvu nastrúhame škrabkou na zemiaky na čo najdlhšie pásiky, cesnak nakrájame, orestujeme a podusíme.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané

Diskusia k receptu

babidka
ta mrkvicka s cesnakom ako priloha je dobry napad !
evas13
Prílohu s mrkvičkou a cesnakom určite vyskúšam s tým mojim pangasiom.
marlen
krása, tie zemiaky už ani nemuseli byť. ale nie je pangasinus ako pangasinus, minule som si kúpil, bol nedobrý a potom som si na obale prečítal, že bol už nejako upravovaný, obsahoval nejaké veci a mäsa iba 7O%.!
hanina
@babidka prajem dobrú chuť - mne to veľmi chutí.
@evas13 a ja zase tvoju rybu - to je super, však, že nemusíme stále len samé vymýšľať!
@marlen no to máš teda pravdu - ja som sa raz tiež pekne dobehla.
pisot
hanina,dobrá príloha,bolo to mňam:-))))
hanina
@pisot To ma teší - som veľmi rada, že chutilo. lebo veď - koľko ľudí - toľko chutí.
marienka44
Ja pangasiusa este pred opecenim poprasim cez sitko hladkou múkou, aby sa vytvorila farebna kôrka.