Pangasius s mrkvou a cesnakom

hanina - bez fotkyhanina, 26. apríla 2010
Pangasius s mrkvou a cesnakom
Foto: hanina

Rýchly, dobrý zdravý obed.

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybu osolíme, podľa chuti okoreníme, pokvapkáme citrónom a opečieme v horúcom oleji.

  2. 2

    Mrkvu nastrúhame škrabkou na zemiaky na čo najdlhšie pásiky, cesnak nakrájame, orestujeme a podusíme.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
krása, tie zemiaky už ani nemuseli byť. ale nie je pangasinus ako pangasinus, minule som si kúpil, bol nedobrý a potom som si na obale prečítal, že bol už nejako upravovaný, obsahoval nejaké veci a mäsa iba 7O%.!

Pridaj komentár k receptu: