Foto: milan2
Jednoduchý recept na pečenú rybu. Robím takto vianočného kapra, makrely a najnovšie aj pangasa.
10 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 200-220 °C
na 200-220 °C
Postup
-
1
Pangasa necháme rozmraziť a potom ho osušíme v papierovej utierke. Z obidvoch strán ho potrieme olejom, osolíme a posypeme drvenou rascou.
- 2
Zapekaciu misu potrieme maslom a uložíme do nej pangasa. Na každú filetu dáme zopár prúžkov slaniny. Vložíme do rúry predohriatej na 200 až 220 stupňov a pečieme 20 až 30 minút.
- 3
Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu