Paleo pečené rebierka

dorenika - fotkadorenika, 8. augusta 2013 10:54
Ďalšie recepty »
Paleo pečené rebierkaFoto: dorenika

Čas pečenia je trošku únavný ale môžete si rebierok pripraviť za 2-3 plechy a potom postupne vyberať z chladničky,alebo použiť na grilovačku.

6
porcií
10 min
príprava
240 min
na 100-150 °C

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Ako prvé si predohrejeme rúru na 100 stupňov.Potomzmiešame všetky korenia dohromdy a obalíme v zmesy rebierka (ja som ich mala rozhrájane a skoro bez tej mastnej vrstvy).Poukladáme ich natesno na plech. V miske zmiešame roztlačený cesnak,rajčiny a chipotle pastu a prelejeme tým rebierka,snažíme sa aby omáčka bola všade.Potom na plech nalejeme 2 hrnčeky vriaceho vývaru a poriadne zakryjeme a utesníme alobalom.Dáme piecť na 2 hodiny.

  2. 2

    Po dvoch hodinách zvýšime teplotu na 150 stupňov a pečieme ďalšie 2 hodiny.Po dokopy 4 hodinách a vypneme rúru a rebierka v nech necháme dokým skoro nevychladne.Potom ich môžete povyberať a dať do chladničky a použiť na ďalší deň alebo si na panvici ohrejete olej a vrchnou stranou dolu opečiete,len chvýlku aby dostali farbu a potom ešte trochu z bokov.

  3. 3

    Medzi tým ako sa rebierka pečú môžete urobiť prílohu,ja som robila ako inak sladké zemiaky.Očistila som ich a skrabkou na zemiaky naškábala na plátky tie som cca 4min opekala na troške olivového oleja a posolila. Dobrú chuť

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist