Tento recept vymyslela moja mamina na zaklade dezertu co ochutnala v Thajsku a od vtedy su to moje naj naj naj oblubenejsie palacinky :)
Postup
-
1
Urobíme si cesto na palacinky. Zmiešame všetky ingrediencie.
- 2
Vymastíme panvicu olejom a upecieme palacinku
- 3
Keď je palacinka upecená nakrájame banán na kolieska a poukladáme na palacinku do dvoch radov. Palacinku zatvoríme.
- 4
Čokoládu roztopíme a zriedime s mliekom na požadovanú hustotu.
- 5
Palacinku polejeme čokoládou a salkom a podávame. MŇam!!! :D
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
To video som si pozrela, veľmi šikovná kuchárka. Teplota je iste nastavená tak aby za ten čas, kým ich ochutí, nezhoreli. A ako bystro ich poskladá a šup do sáčku.