Otvorené lazane s paradajkami a mozzarellou
František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 5. januára 2014
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 5. januára 2014

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľu nakrájanú najemno, pridáme cesnak a na polovicu prekrojené cherry paradajky. Ochutíme soľou, čiernym korením a štipkou oregana. Dusíme, kým paradajky nezmäknú a nepustia šťavu.
- 2
V hrnci uvaríme lazane, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Prihodíme mozzarellu nakrájanú na menšie kúsky.
- 3
Lazane servírujeme a postupne vrstvíme s omáčkou a mozzarellou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu