Osúchové srdce z tvarohu a kôpru
Iveta Papcunová
cukrárka – inovátorka značky Tante Hannis, 19. apríla 2018
cukrárka – inovátorka značky Tante Hannis, 19. apríla 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
25-30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Cesto rozvaľkáme na hrúbku 1 cm a preložíme na plech. Tvaroh vymiešame s vajcami, so soľou a s vegetou.
- 2
Zmes natrieme navrch cesta, uhladíme a posypeme nadrobno nakrájaným kôprom. Pečieme v rúre pri 180 °C približne 25 – 30 minút, kým nie je okraj zlatistý.
Tiež slaný koláč:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu