Slaný koláč
Slaný koláč

Osúchové srdce z tvarohu a kôpru

Iveta Papcunová
cukrárka – inovátorka značky Tante Hannis, 19. apríla 2018
Osúchové srdce z tvarohu a kôpru
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
60 minút
príprava
25-30 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
150 g
150 g
1/2 kocky (21 g)
125 ml
50 g
štipka
1 KL
Plnka:
2 menšie ks
500 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto rozvaľkáme na hrúbku 1 cm a preložíme na plech. Tvaroh vymiešame s vajcami, so soľou a s vegetou.

  2. 2

    Zmes natrieme navrch cesta, uhladíme a posypeme nadrobno nakrájaným kôprom. Pečieme v rúre pri 180 °C približne 25 – 30 minút, kým nie je okraj zlatistý.

Diskusia k receptu