Postup
-
1
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané uchovce, osolíme a dusíme aspoň pol hodiny za občasného podlievania vodou.
- 2
Medzitým si očistíme zemiaky a koreňovú zeleninu a pokrájané dáme variť spolu s rozmrvenými feferónkami a bobkovým listom. Keď sú huby podusené, pridáme k nim nadrobno posekaný cesnak a vlejeme ich k zemiakom.
- 3
Do rôsolu pridáme smotanu a múku, rozhabarkujeme a keď sú zemiaky mäkké, vlejeme všetko do hrnca a necháme prevrieť.
- 4
Nakoniec pridáme za stáleho miešania rozmiešané vajce, keď sa zrazí, polievku odstavíme. Podávame s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu