Ostrá polievka s uchovcom
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané uchovce, osolíme a dusíme aspoň pol hodiny za občasného podlievania vodou. 
 - Medzitým si očistíme zemiaky a koreňovú zeleninu a pokrájané dáme variť spolu s rozmrvenými feferónkami a bobkovým listom. Keď sú huby podusené, pridáme k nim nadrobno posekaný cesnak a vlejeme ich k zemiakom.
 -  Do rôsolu pridáme smotanu a múku, rozhabarkujeme a keď sú zemiaky mäkké, vlejeme všetko do hrnca a necháme prevrieť. 
 - Nakoniec pridáme za stáleho miešania rozmiešané vajce, keď sa zrazí, polievku odstavíme. Podávame s chlebom.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |