Tento recept mám od svojej stařenky. Patrí k tým "zdravým", ale o to chutnejším. Raz za rok až tak neuškodí
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Oškvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku
- 2
pridáme najemno pokrájanú cibuľu a uhorku, podľa chuti horčicu, soľ, korenie a rascu
- 3
všetko dobre premiešame a necháme odstáť v chladničke
- 4
podávame s chlebom alebo na hriankach
- 5
kto má chuť môže pridať aj natvrdo uvarené a pokrájané vajce
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Bolo to, keď ešte len varecha.sk začínala. A tie naše bašty sú schopné zastaviť zemeguľu a tým pádom v nej zaviesť pokoj. S plným bruchom sa nedajú robiť chujoviny, nie?