Foto: anina6
Minule som sa tu na Vareche motivovala vytápaním domácej bravčovej masti a okrem dobrej voňavej masti mi ostalo ešte trochu oškvarkov, tak sme s Zobraziť celý popisMinule som sa tu na Vareche motivovala vytápaním domácej bravčovej masti a okrem dobrej voňavej masti mi ostalo ešte trochu oškvarkov, tak sme s mojou polovičkou spravili super dobrú oškvarkovú nátierku. Je vyníkajúca na hrianky, alebo aj na chlebík. Keďže som sa trochu podučila na pridávanie fotiek do počítača pridávam teda aj foto pomazánky. Samozrejme chlebík je domáci ražný, dnes som ho piekla.
príprava
Postup
-
1
Oškvarky si zomelieme na jemno.
- 2
Uhorky, cibuľu, lečo a vajíčka si tiež rozmixujeme na jemno a pridáme k pomletým oškvarkom, pridáme syrečky a horčicu.
- 3
Premiešame, aby sa nám pekne všetko spojilo, osolíme, okoreníme a už si len pripravíme hrianky a papáme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu