Tento recept je trošku náročný na čas, aby všetko bolo teplé na tanieri, ale stojí za to.
Postup
-
1
Pripravíme si mlete mäso kdo chce môže pol na pol,pridáme vajce, sol ,cesnak pretlačený,majoránku,dáme do chladničky.Surové zemiaky ošupeme nastruhame na polesniky pridame cesnak,sol,vajičko,hladku muku,majorán,zamiešame a upečieme na masti alebo oleju polesníky
- 2
Mlete mäso alebo fašírky obalíme v struhanke a upečieme.
- 3
Cibulku nakrajeme a osmažíme na oleji pridame hladku muku a urobime zasmašku zalejeme vodou pridame rajčatový pretlak pridáme cesnak,majorán a podla chuti cuker,sol.Urobíme taku rajsku s príchutou cesnaku a majorárnky.Podávame bud male polesníky s omáčkou a fašírkami,alebo jeden velký polesnik v tom schovaná faširka a poliate omačkou.Prajem dobru chut v adventu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu