Orechové sušienky
Orechové sušienky

Orechové sušienky

blissofplants - fotkablissofplants, 20. januára 2022

Približne 32 ks. Na namáčanie (čo je úplne voliteľné) som použila roztopenú 85 % tmavú čokoládu a 'bielu' čokoládu značky ichoc, ktorú som Zobraziť celý popis Približne 32 ks. Na namáčanie (čo je úplne voliteľné) som použila roztopenú 85 % tmavú čokoládu a 'bielu' čokoládu značky ichoc, ktorú som zmiešala s 1ČL cviklového prášku, áno čítate správne.?? Kvôli prirodzenej ružovej farbe, chuť tam vôbec nie je cítiť, takže nabudúce pridám 2 ČL, nech je farba ešte ružovejšia. ?

Suroviny

325 g
200 g (Naturli)
4 PL
80 g mleté (mix vlašské, pekanové, lieskové)
1 ČL (nakrájaný nadrobno)




Postup

  1. 1

    Z ingrediencií vypracujeme cesto, ktoré uložíme na hodinu do chladničky.

  2. 2

    Z cesta formujeme srdiečkovými formičkami sušienky, ktoré pečieme na plechu vystlaným papierom na pečenie zhruba 10-15 minút.

  3. 3

    Ak sa rozhodneme sušienky ozdobiť, čokoládu si zohrejeme vo vodnom kúpeli a vychladnuté sušienky namáčame v roztopenej čokoláde (polku srdiečka) a posypeme sušenými malinami.

Diskusia k receptu

haji
Sušienky jsou moje slabost, a to jakékoliv. Nebezpečný receptík, krásné foto a vychytávka s použitím cviklového prášku je dobrý nápad. Kouzelné foto. Jen mít pár, tedy víc než pár testovacích vzorečků hmmm
sashan
Veľmi sa mi ten recept páči,mám ale dve otázky.Ten kokosový cukor sa pri pečení v sušienkach roztopí? Lebo vždy som ho videla iba v hrubšom prevedení,nie v práškovom. A ďaľšia otázka- môže sa použiť aj klasické maslo?