20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špekáčiky ošúpeme a pozdĺžne narežeme asi do dvoch tretín priemeru. Poukladáme ich do hlbšieho pekáča naprieč v 2 radoch, rozrezanou stranou nahor.
- 2
Feferónky rozrežeme na polovice a očistenú cibuľu nakrájame na hrubšie polmesiačiky. Do každého rezu vložíme polovicu feferónky a polmesiačik cibule.
- 3
Z čierneho piva, kečupu a sójovej omáčky urobíme nálev, ktorým špekáčiky zalejeme asi do polovice výšky. Dáme piecť odkryté do rúry asi na 20 minút.
- 4
Podávame s čerstvým chlebom, prípadne kapiou či čalamádou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu