Foto: sonulienka
Možno poznáte možno nie je to veľká fajnotka a jednoduchá.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Maslo si zmiešame s nasekanými bylinkami, cesnakom a soľou. Bagety pokrájame na kolieska.
-
2
Kolieska ponatierame a prikladáme k sebe na alobal.
-
3
Takto.
-
4
Takto natrieme celú bagetu zakrútime do alobalu a dáme do rozohriatej rúry zapiecť asi na 10-15 minút. No a hotovo-zapečené a už aj popapané polovica.
-
5
Je to veľmi dobré k vínku alebo len tak papať. Prajem dobrú chuť.
A bylinkove maslo sa da zamiesat z cohokolvek, co mame prave poruke.
Fakticky :-) pekny, chutny a jednoduchy recept.
@mikony - bohuzial, s tymto ja neviem poradit. Mam staru plynovu ruru, ktora sa nastavit velmi neda. Davam to na plne pecky :-) a po 10 minutach prerezem alobal a pozriem.