Olive ascolane

bebetko - fotkabebetko, 31. júla 2014
Olive ascolane
Foto: bebetko

Vyborna dobrotka v slovenskej kuchyni nie velmi znama ale zarucene ocari jej chut dokonca aj hosti ktory olivy nemaju radi ;)

4
porcie
30 minút
príprava
3 minút
na 180 °C

Suroviny

300 g
150 g
 štipka alebo sušený
Trojobal:




Postup

  1. 1

    Nasekanu cibulku dame na panvicku. Osmahneme a pridame na male kocky nakrajane maso. Mozete pouzit aj bravcove ci hovadzie. Ochutime korenim solou trochou rozmarinu a opecieme. Hotove maso rozmixujeme prilejeme olivovi olej lebo tie prsia su suchsie.

  2. 2

    Olivy scedime rozrezeme na pol ale nie uplne len aby sa otvorili. A pekne ich uz len plnime obalime v trojobale pricom vajce a struhanku robime dva krat.

  3. 3

    Hotove hodime do rozpaleneho oleja a smazime 3 minuty.

Diskusia k receptu

kukulienka71
presne to ma napadlo, čo napísali nadomnou:-)) Radšej by som olivami plnila prsia a tak vypražila, ale to by bol úplne iný recept:-))
bebetko
:) no zalezi na tom kolko ich robite... tato fotka je zo vcera a robila aom.z jedneho kila oliv tak mi to trvalo hodinku aj a.obalovanim ale.co nespravite pre mlsne jazycky ? :)
kecemis
Uz som nieco podobne skusal. Je to ozaj dobrota, ale uprimne, robit by som to nechcel. Nemam na to trpezlivost.
1x vini55
baobab
ochutnal by som rad , ale robit by som to nechcel , piplacka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia