Foto: bebetko
Vyborna dobrotka v slovenskej kuchyni nie velmi znama ale zarucene ocari jej chut dokonca aj hosti ktory olivy nemaju radi ;)
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
3 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Nasekanu cibulku dame na panvicku. Osmahneme a pridame na male kocky nakrajane maso. Mozete pouzit aj bravcove ci hovadzie. Ochutime korenim solou trochou rozmarinu a opecieme. Hotove maso rozmixujeme prilejeme olivovi olej lebo tie prsia su suchsie.
- 2
Olivy scedime rozrezeme na pol ale nie uplne len aby sa otvorili. A pekne ich uz len plnime obalime v trojobale pricom vajce a struhanku robime dva krat.
- 3
Hotove hodime do rozpaleneho oleja a smazime 3 minuty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu