Foto: dorisa
Dnes sme mali slávnostnú večeru. Dcéra našla tento recept niekde na nete a hned som ho aj zrealizovala. Chutil všetkým.
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Rezne naklepeme, osolíme okoreníme a potrieme horčicou. Necháme odstáť.
-
3
Rozmiešame si vajíčka a pridáme nakrájanú petržlenovú vňať.
-
4
Rezne obaľujeme najprv v strúhanke a to tak, že prstami ju vtlačime do mäsa.
-
5
Potom mäso namočíme vo vajci .....
-
6
.....a dáme na panvicu s horúcim olejom vypražiť. K jedlu sme mali v šupke uvarené zemiaky,ktoré som potom po olúpaní opražila.
a asi z dobrej firmy,lebo ju kúpili zahraniční majitelia.Sekáčik vyrábali len pre znamych a tak okolo, nepredával sa,podla mojich vedomostí. @1956 , To som na skúšku robila, ak sa osvedčia ,tak rezne budem robit podla teba.