Obazda

archaa - fotkaarchaa, 21. augusta 2014
Obazda
Foto: archaa

Obazda je bavorská nátierka zo syru Camembert a je to ozaj pochúťka a špecialita. Podáva sa k praclíkom alebo inému pečivu.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

200 g
2 PL
2 trojuholníčky
2 - 3 PL
1 ks
1 ČL
 na ochutenie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv si vidličkou rozdrvíme camembert a vymiešame s maslom, taveným syrom a tvarohom na hladkú masu. Potom pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, osolíme, okoreníme, pridáme rascu a trošku mletej papriky.

  2. 2

    Môžeme ozdobiť cibuľou a podávame k čerstvému pečivu.

Diskusia k receptu

16 komentárov k receptu
je to mňamka, ja robievam tak, že pokrájam brie na kocky, pomiešam vidličkou s nátierkovým maslom - pomačkám, a rozriedim pivom trošku, a pridám jarnú cibuľku, vňaťku :)

Pridaj komentár k receptu: