Foto: avanka
tak toto bol najlepší čokoládový koláč, aký som kedy jedla..
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z uvedených ingrediencii vytvoríme cesto a dáme ho na pol hodiny schladiť do chladu, zabalené vo fólii. Formu vymastíme maslom a cesto do nej povtláčame, aj po okrajoch do výšky asi 1,5 cm.
- 2
Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu, nugetu, mlieko a smotanu. po vychladnutí vmiešame vajce.
- 3
Náplň nalejeme na cesto a vo vyhriatej rúre pečieme asi 20 minút. Pred podávaním necháme dobre vychladiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
skvelé