Nepečený medový závin

breehodge - fotkabreehodge, 25. augusta 2010

Tak toto je jedna z mojich najobľúbenejších dobrôt. Mne chutí síce všetko, čo je sladké, ale myslím, že toto je aj pre vyberavejšie jazýčky Zobraziť celý popisTak toto je jedna z mojich najobľúbenejších dobrôt. Mne chutí síce všetko, čo je sladké, ale myslím, že toto je aj pre vyberavejšie jazýčky :)

30 minút
príprava

Suroviny

250 g
150 g
2  lyžice
4  lyžice
1  lyžica
Plnka:
150 g
100  g
1  lyžica
100  g




Postup

  1. 1

    Piškóty pomelieme, zmiešame s cukrom, medom, kakaom a kávou. Spracované cesto vyvaľkáme.

  2. 2

    Z masla, vanilk. cukru, práškového cukru a kokosu vyrobíme svetlé cesto - plnku, ktorú takisto rozvaľkáme a rozložíme na tmavý plát. Obidve cestá zvinieme a uložíme do chladničky. Podávame dobre vychladené a pokrájané na plátky.

Diskusia k receptu

huck
naozaj vyzera velmi zaujimavo. Určite vyskušam!
bababa
Určite vyskúšam. Mám rada recepty bez veľa špinavého riadu.
Vďaka....
bozulka
Pridávam do KK.Manžel má rád sladké.V profile píšeš,že to neriešiš,v tvojom veku sa to ešte dá,ale roky utekajú....prepáč,viem očom hovorím




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia