Nepečené Raffaelo s bielou čokoládou
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
15 PL |
|
10 PL |
|
125 g |
|
100 g |
|
130 g |
|
Na obaľovanie: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do hrnca dáme vodu a cukor, zohrievame a necháme ho rozpustiť. Pridáme nalámanú čokoládu a margarín pokrájaný na kocky, ktoré taktiež necháme rozpustiť za stáleho miešania.
- 2
Zmes stiahneme z platne, pridáme strúhaný kokos, mlieko v prášku a dobre zamiešame. Hmotu necháme vychladnúť a formujeme guľôčky, ktoré obaľujeme v kokose. Do stredu môžeme vložiť lieskovec, mandľu...
- 3
Viac mojich receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež kokosové guľky:
Ďalšie recepty:
- 2
Ale aj teraz šetrím, tak nejem dezerty.