Nepečené Raffaello s bielou čokoládou
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Do hrnca dáme vodu a cukor, zohrievame a necháme ho rozpustiť. Pridáme nalámanú čokoládu a margarín pokrájaný na kocky, ktoré taktiež necháme rozpustiť za stáleho miešania.
- 2
 Zmes stiahneme z platne, pridáme strúhaný kokos, mlieko v prášku a dobre zamiešame. Hmotu necháme vychladnúť a formujeme guľôčky, ktoré obaľujeme v kokose. Do stredu môžeme vložiť lieskovec, mandľu...
- 3
 Viac mojich receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež kokosové guľky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


Ale aj teraz šetrím, tak nejem dezerty.