Nepečené Raffaello s bielou čokoládou
Foto: frommykitchendotcom
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme vodu a cukor, zohrievame a necháme ho rozpustiť. Pridáme nalámanú čokoládu a margarín pokrájaný na kocky, ktoré taktiež necháme rozpustiť za stáleho miešania.
- 2
Zmes stiahneme z platne, pridáme strúhaný kokos, mlieko v prášku a dobre zamiešame. Hmotu necháme vychladnúť a formujeme guľôčky, ktoré obaľujeme v kokose. Do stredu môžeme vložiť lieskovec, mandľu...
- 3
Viac mojich receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež kokosové guľky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale aj teraz šetrím, tak nejem dezerty.