Nepečená jahodovo-tvarohová dobrota fotorecept
Naozaj vhodné pohostenie na tieto letné dni.
porcií
príprava
Suroviny
200 g |
|
500 ml (33 %) |
|
1 bal. |
|
250 g |
|
3-4 PL |
|
čerstvé (alebo iné ovocie) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Jahody umyjeme, necháme odkvapkať. Polovicu jahôd pokrájame na menšie kúsky, druhú polovicu roztlačíme vidličkou. Smotanu, cukor, Smetafix vyšľaháme do peny, pridáme tvaroh. Do zmesi primiešame nakrájané aj roztlačené jahody. Na menší plech poukladáme sušienky plochou stranou nahor.
-
3
Na sušienky nanesieme jahodovú zmes a rovnomerne rozotrieme. Následne navrch poukladáme sušienky plochou stranou nadol.
-
4
Zakryjeme fóliou na potraviny. Dáme do chladničky stuhnúť alebo do mrazničky zamraziť aspoň na 2 hodiny. Dobrú chuť.
-
5
Niečo z mojej úrody jahôd.
Diskusia k receptu