Nebo v puse

siminimie - fotkasiminimie, 13. augusta 2011
Nebo v puse
Foto: siminimie

Túto vynikajúcu a pritom tak jednoduchú nátierku som jedla na návšteve u svojich krsných rodičov, dúfam, že si pochutnáte aj vy :)

Suroviny

  - smotanová
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Tvaroh, lučinu a nasekanú pažítky si zmiešame do masy, ochutíme čerstvo namletým korením najlepšie priamo na pečive. Servírujeme so zeleninou podľa chuti. Dobrú chuť :)

    Nebo v puse  - obrázok 1

Diskusia k receptu

hubata
@siminimie - je výborná, namiesto pažitky som mala len paradajky, lebo pažitku mám len mrazenú, ale i tak bola výborná. Inak tá kombinácia lučina+ tvaroh je veľmi chutná. A pre mäsožravcov s tým kuracím mäsom bude jednoducho neodolateľná.
modrykamen
robíme to roky rokúce a často. Podľa nálady a chuti niekedy pridáme a natvrdo uvarené vajcia a nadrobno posekané, alebo nakrájané na kúžky a poukladané na nátierku. Ja si pridávam ešte diétnu šunku. A do našej nátierky nesmie chýbať mletá sladká, alebo štipľavá červená paprika.
siminimie
Myslím, že určite len by mal byť konzistečne smotanovejší ..ja zvyknem ešte do nátierky pridať jeden syr Apetito (kocka) má to takú jemnejšiu chuť.
cica2
rada robím nátierky a páči sa mi aj táto tvoja...kk:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia