Jednoduchá rýchlovka :)
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Cesnaková nátierka : | |
| 100 g |
|
| 1 PL |
|
| 4 strúčiky |
|
| podľa potreby |
|
| Bryndzová nátierka : | |
| 200 g |
|
| 1 PL |
|
| podľa potreby |
|
| podľa potreby |
|
| 1 ks |
|
| Vajíčková nátierka : | |
| 4 ks |
|
| 1 PL |
|
| 1 trojuholník |
|
| podľa potreby |
|
| 1 PL |
|
| 1 ks |
|
| podľa potreby |
|
| podľa potreby |
|
Postup
-
1
Cesnaková nátierka : syr, maslo, prelisovaný cesnak a soľ dobre vymiešame a podávame s pečivom.
- 2
Bryndzová nátierka : bryndzu, maslo, cibuľu dobre vymiešame a dochutíme soľou a mletou červ. paprikou. Podávame s pečivom.
- 3
Vajíčková nátierka : vajíčka zmiešame s maslom, syrom, horčicou, tat.omáčkou ( nemusí byť ) a cibuľou dobre vymiešame a dochutíme soľou a korením. Podávame s pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu