Nátierky - cesnaková, bryndzová, vajíčková

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 6. augusta 2012

Jednoduchá rýchlovka :)

30 minút
príprava

Suroviny

Cesnaková nátierka :
100 g
1 PL
4 strúčiky
podľa potreby
Bryndzová nátierka :
200 g
1 PL
podľa potreby
podľa potreby
1 ks
Vajíčková nátierka :
4 ks
1 PL
1 trojuholník
podľa potreby
1 PL
1 ks
podľa potreby
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesnaková nátierka : syr, maslo, prelisovaný cesnak a soľ dobre vymiešame a podávame s pečivom.

  2. 2

    Bryndzová nátierka : bryndzu, maslo, cibuľu dobre vymiešame a dochutíme soľou a mletou červ. paprikou. Podávame s pečivom.

  3. 3

    Vajíčková nátierka : vajíčka zmiešame s maslom, syrom, horčicou, tat.omáčkou ( nemusí byť ) a cibuľou dobre vymiešame a dochutíme soľou a korením. Podávame s pečivom.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Cez víkend som robila sardinkovú, no a keď vidím tvoje foto, zajtra spravím tú vajíčkovú :-)
teraz v lete takéto nátierky vždy padnú vhod k čerstvej paprike a paradajke...
My sme mali oskvarkovu. Minuly tyzden som si spravila vlastne, tie krasne vonaju.-:)