Nátierka so zelerom a s mrkvou
Róbert Baďo
šéfkuchár hotela Boboty vo Vrátnej doline, 23. februára 2010
šéfkuchár hotela Boboty vo Vrátnej doline, 23. februára 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Očistený zeler, uhorky, mrkvu a vajíčka nastrúhame na strúhadle. Cibuľu nakrájame nadrobno, všetko spolu premiešame s majonézou, smotanou a ochutíme mletým čiernym korením, soľou a citrónom.
- 2
NÁŠ TIP: Očistený zeler na vzduchu tmavne, preto je dobré pokvapkať ho citrónom. Čerstvý zeler môžete nahradiť nakladaným v sladkokyslom náleve.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu