Nátierka so zelerom a s mrkvou

Róbert Baďo
šéfkuchár hotela Boboty vo Vrátnej doline, 23. februára 2010
Nátierka so zelerom a s mrkvou
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

1 ks
1 ks
5 ks
5 ks
1/2 ks
150 g
 podľa potreby
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistený zeler, uhorky, mrkvu a vajíčka nastrúhame na strúhadle. Cibuľu nakrájame nadrobno, všetko spolu premiešame s majonézou, smotanou a ochutíme mletým čiernym korením, soľou a citrónom.

  2. 2

    NÁŠ TIP: Očistený zeler na vzduchu tmavne, preto je dobré pokvapkať ho citrónom. Čerstvý zeler môžete nahradiť nakladaným v sladkokyslom náleve.

Diskusia k receptu