Foto: tinca
Priateľka na mňa myslela a priniesla mi čerstvo nazbieraný medvedí cesnak, tak som urobila pomazánku a ostatný išiel do mraziaku.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si všetky suroviny. Šalotku a medvedí cesnak po umytí nakrájame na drobno. Ak nie ste zástancom syrov v črievku, môžete použiť iný tavený syr v trojuholníčkoch napr. karičku alebo syrokrém.
-
2
Všetko spolu zamiešame a dochutíme koreninami podľa vlastnej chuti. Dáme vychladiť, aby pomazánka prešla chuťou medvedieho cesnaku.
-
3
Podávame s bagetkou, alebo s chlebom. Ako prílohu môžeme zvoliť zeleninu napr. reďkovku,rajčiny, papriku a.p. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu