Nátierka s medvedím cesnakom (fotorecept)

Autor receptu: tinca

Priateľka na mňa myslela a priniesla mi čerstvo nazbieraný medvedí cesnak, tak som urobila pomazánku a ostatný išiel do mraziaku.

4
porcie
10 minút
príprava

Postup

  1. Pripravíme si všetky suroviny. Šalotku a medvedí cesnak po umytí nakrájame na drobno. Ak nie ste zástancom syrov v črievku, môžete použiť iný tavený syr v trojuholníčkoch napr. karičku alebo syrokrém.
  2. Všetko spolu zamiešame a dochutíme koreninami podľa vlastnej chuti. Dáme vychladiť, aby pomazánka prešla chuťou medvedieho cesnaku.
  3. Podávame s bagetkou, alebo s chlebom. Ako prílohu môžeme zvoliť zeleninu napr. reďkovku,rajčiny, papriku a.p. Dobrú chuť!