Nátierka á la Daniela

kucharka100 - fotkakucharka100, 20. decembra 2011

Keďže nátierok nie je nikdy dosť a teraz na Silvestra je príležitosť ako stvorená na prípravu slaných chuťoviek, pripravila som túto nátierku. Sama podľa Zobraziť celý popisKeďže nátierok nie je nikdy dosť a teraz na Silvestra je príležitosť ako stvorená na prípravu slaných chuťoviek, pripravila som túto nátierku. Sama podľa mojej fantázie. Ochutnajte.

20 minút
príprava

Suroviny

100 g
120 g menšia konzerva
2 ks varené
3 ks - trojuholníčky
 alebo solčanka
 podľa chuti
podľa chuti
2 PL na malé kocky
 nasekaná




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame dokopy a natierame na kolieska rohlíkov alebo sendviča, prípadne na chlieb. Občas sa zadarí len čisto improvizovať, to je aj môj prípad.

Diskusia k receptu

hubata
No, bude asi pikantná: pali nátierku myslíš domácu paprikovú zmes v oleji, tú mám. Uložím si do KK, zíde sa nielen na Silvestra. Vďaka.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia