Naša obľúbená pizza

mariana33 - fotkamariana33, 18. júla 2013
Naša obľúbená pizza
Foto: mariana33

Určite je tu plno receptov na pizzu, hádam sa nikto nenahnevá keď tu hodím aj ten svoj recept...nebudem musieť potom listovať v receptoch čo Zobraziť celý popisUrčite je tu plno receptov na pizzu, hádam sa nikto nenahnevá keď tu hodím aj ten svoj recept...nebudem musieť potom listovať v receptoch čo mám napísané v zošite...:o)

2
porcie
30 minút
príprava
15 minút
na 220 °C

Suroviny

Cesto:
250 g
125 ml
1/2 dcl
5 g
5 g
Obloženie:




Postup

  1. 1

    Suroviny na cesto zmiešame a necháme 20min. kysnúť. Potom rozdelíme ak chceme veľké pizze tak na 2časti, ak menšie tak na 3časti. Plech naolejujeme a rukou navlhčenou olejom na plechu porozťahujeme cesto na požadovaný tvar a veľkosť. Potrieme kečupom, ja som použila pre seba pikantný domáci, na kečup poukladáme plátky šunky, bazalku, olivy, feferónky a mozzarellu. Pečieme pri teplote 220 stupňov cca 15min. Na cesto si môže naklásť každý to čo mu chutí...ja mám rada aj keď je tam iba kečup, bazalka a mozzarella.

    Naša obľúbená pizza - obrázok 1
  2. 2

    Verzia pre mojich malých hladošov, jemný kečup domáci, šunka a mozzarella. Kto chce môže nahradiť polovicu múky za celozrnnú...Pizza je potom chrumkavejšia.

    Naša obľúbená pizza - obrázok 2

Diskusia k receptu

anina6
parádna piza, normálne cítim jej vôňu až k nám.kk.
silvia60
Ja vyskúšam, keď budem mať trochu voľna, cesto vyzerá nenáročné a zbiehajú sa mi slinky. Pre dcéru šunka syr kukurica, nám klobásovo nivová... mňam.
astheart
Předpokládám, že to droždí je sušené. Já mám podobný recept a vůbec těsto nenechávám kynout. Přesto je pizza z něho výborná.
mariana33
to droždie je čerstvé...ale myslím, že by to šlo aj zo sušeného...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia