Foto: mariana33
Určite je tu plno receptov na pizzu, hádam sa nikto nenahnevá keď tu hodím aj ten svoj recept...nebudem musieť potom listovať v receptoch čo Zobraziť celý popisUrčite je tu plno receptov na pizzu, hádam sa nikto nenahnevá keď tu hodím aj ten svoj recept...nebudem musieť potom listovať v receptoch čo mám napísané v zošite...:o)
porcie
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Suroviny na cesto zmiešame a necháme 20min. kysnúť. Potom rozdelíme ak chceme veľké pizze tak na 2časti, ak menšie tak na 3časti. Plech naolejujeme a rukou navlhčenou olejom na plechu porozťahujeme cesto na požadovaný tvar a veľkosť. Potrieme kečupom, ja som použila pre seba pikantný domáci, na kečup poukladáme plátky šunky, bazalku, olivy, feferónky a mozzarellu. Pečieme pri teplote 220 stupňov cca 15min. Na cesto si môže naklásť každý to čo mu chutí...ja mám rada aj keď je tam iba kečup, bazalka a mozzarella.
-
2
Verzia pre mojich malých hladošov, jemný kečup domáci, šunka a mozzarella. Kto chce môže nahradiť polovicu múky za celozrnnú...Pizza je potom chrumkavejšia.
Diskusia k receptu