Foto: fineliving
Chlebíkov z domácej pekárne je tu neúrekom, pridávam aj te náš obľúbený. Vznikol kombináciou rôznych receptov a môjho experimentovania.
Postup
-
1
Všetky suroviny, okrem semienok, dáme do pekárne v poradí v ktorom sú uvedené v zozname surovín.
- 2
V mojej pekárni Moulinex používam program "základný", hmotnosť chleba 1000g, stredná kôrka. Po zaznení prvého zvukového signálu pridáme semiačka podľa chuti. Dnes sme si dali chlebík s bryndzovou nátierkou a jarnou ciibuľkou.
- 3
Ak sa rozhodnete náš chlebík vyskúšať aj vy, želám dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dufam, ze ti bude chutit :)