budeme robiť nakladané rezne najlepšie z kuracích pŕs alebo z vykostených stehien. recept pochádza z hladných kuchárov, ktorý použili takmer všetko, čo všetko v Zobraziť celý popisbudeme robiť nakladané rezne najlepšie z kuracích pŕs alebo z vykostených stehien. recept pochádza z hladných kuchárov, ktorý použili takmer všetko, čo všetko v kuchyni našli
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
do misky dáme vajíčka, horčicu (lyžicu), kečup (lyžicu), korenie podľa vlastnej chuti, a to napr. vegetu, kari, rascu, čierne korenie, provensálske, grilovacie.... všetko to pomiešame a do tohto pácu dáme kuracie rezne, alebo vykostené stehná, ktoré sme predtým obalili v hladkej múke. hladká múka je dôležitá preto, aby sa pác, nelepil na panvicu. po niekoľkých hodinách odstátia masko vypražíme na oleji, alebo masti.
- 2
ako prílohu môžeme dať ryžu,opekané zemiaky, resp. hranolky. v prípade núdze a veľkého hladu stačí chlebík....
- 3
ako aperitív môžeme naliať všetko, čo má aspoň minimum promile...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu