Nakladaný syr s medvedím cesnakom fotorecept

enerrgizer - fotkaenerrgizer, 19. apríla 2012

Komentáre 1 - 15 z 56


pekne si to vymyslel aj naparádil. Orechy sú super voľba. Aj tak sa čudujem, že si to vydržal tých 5 dlhých dní.
Brutalne pekne to vyzera:) vyskusam
Krasny recept.....perfektne jedlo !
Toto by už mohlo byť pre naozajstných gurmánov.Tvoje nápady ba si mal dať niekde na papier.
vau, super si to spojil :) ja vacsinou robim bud taky plneny alebo nakladany. a s tym medvedim cesnakom tiez skvely napad!
Nakladaný hermelín alebo iný plesňový syr, to je fakt "nebíčko v papuľke". S medvedím cesnakom som ho ešte nerobila. Musím si ho zohnať niekde.
tak toto sa ti ozaj podarilo... ja by som to zjedla už v bode 2, ale naložené to musí byť super, v sobotu idem na cesnak a budú hody :-)
Dobréééééééééé, kadeaké obalované syry do kadečoho, ale domáce z kozieho mlieka "stváram" aj ja, lenže nepoužívam olej. Ale iste aj takto sa dá, ovšem ja by som použila rastlinný, nie olivový. A cesnak medvedí je fantastická, zdravá zelinka, hlavne podporujúca a chrániaca imunitný systém, takže dobré využitie. Ukladám do KK a želám ďalšie tvorivé nápady v kulinárčine!
A ešte som zabudla napísať, že vyhadzujem na "fejsbúk".
Ta uvodna fotka je taka krasna. Verim, ze je to velmi chutne. Len skoda, ze ja nemam medvedi cesnak.
Tak toto sa mi veľmi páči...A okrem receptu sa mi páčia aj taniere:-)