Najjednoduchší recept na Snickers rezy
	                                    Zákusok sa pomerne rýchlo pripravuje a výsledkom sú veľmi chutné rezy, ktoré sa svojou chuťou skutočne sa podobajú tyčinkám Snickers.  Deti boli veľmi Zobraziť celý popisZákusok sa pomerne rýchlo pripravuje a výsledkom sú veľmi chutné rezy, ktoré sa svojou chuťou skutočne sa podobajú tyčinkám Snickers.  Deti boli veľmi potešené, a práve oni sú najlepšími 
odborníkmi na sladkosti.					                                
					                                
Zdroj: https://youtu.be/V2soXzQkuDk	                                
porcií
príprava
na 175 °C
Suroviny
| Cesto (na 2 pláty): | |
| 15 g | 
                                                             | 
                                                    
| 15 g | 
                                                             | 
                                                    
| 1/2 ČL | 
                                                             | 
                                                    
| 20 g | 
                                                             | 
                                                    
| 4 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 80 g | 
                                                             | 
                                                    
| Plnka: | |
| 250 g | 
                                                             | 
                                                    
| 380 g (uvarené) | 
                                                             | 
                                                    
| 200 g opražené | 
                                                             | 
                                                    
| 180 g | 
                                                             | 
                                                    
| Na navlhčenie plátov: | |
| 
                                                             | 
                                                    |
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pláty: Vyšľahať dva bielky so 40 g cukru do hustej peny, pridať dva žĺtky a pokračovať v šľahaní na nízkych otáčkach mixéra. Potom pridať múku (7,5 g hladká + 7,5 g polohrubá), prášok do pečiva (¼ ČL), kakao (10 g) a dôkladne premiešať. Cesto naliať do formy s rozmermi 20×20 cm a piecť 25 minút pri 175 °C. Rovnakým postupom pripraviť ešte jeden plát.
- 2
 Plnka: Mäkké maslo vyšľahať do nadýchaného stavu na vysokých otáčkach mixéra po dobu cca 10 minút, pričom postupne pridávať uvarené zahustené mlieko. Pridať pomleté piškóty, opražené rozdrvené arašidy a dôkladne premiešať.
- 3
 Zostaviť v poradí: plát navlhčený kávou - plnka - plát navlhčený kávou. Zákusok sa bude lepšie zostavovať keď pláty budú vložené do formy, v ktorej boli upečené. Zákusok zľahka stlačiť a vložiť do chladničky na 12 hodín. Ozdobiť podľa želania.
- 4
 Postup prípravy vo videorecepte na YouTube za odkazom (alebo viď zdroj): https://youtu.be/V2soXzQkuDk
Tiež zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


Ma byt 15 g polohruba + 15 g hladka (spolu bude 30 g v pomere 1:1). Je to pre dva platy.
ďakujem :)