Komentáre k receptu:
  • mijaita - fotkamijaita 26. marca 2015 o 15:16

    To mi vysvetli, jak to, ze v pekaci jsou bledy a na taliri opaleny? :-)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 26. marca 2015 o 15:27

    @mijaita preco ma tak tresces? co ja som komu urobila? tak po lopate: v pekaci su naukladane PRED pecenim a na tanieri su PO upeceni, este nejake otazky? :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardadakanv 26. marca 2015 o 15:56

    @mijaita , prosím, Ťa, že by to bolo dopadom svetla pri fotení...
    Predsa prispievame na Varechu pre inšpiráciu druhým. A nie či bledé alebo tmavé...

    afataga ďakujem za dobrý typ na večeru.
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 26. marca 2015 o 15:56

    Tak jo, mea maxima culpa, prze ja to nedocetla az do konce! :-) No co, aspon jsem mela duvod me servat, ne? A ja se konecne dneska muzu zasmat! No este ze se mame, ne? :-)
    @zareaguj
     1x monnikka
  • izabella929 - fotkaizabella929 26. marca 2015 o 16:33

    @afataga , úžasnéééé....
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 26. marca 2015 o 16:38

    @dadakanv jednak si precti moji reakci a druhak, vse je v humornem tonu, neprikladej tomu vubec zasadni vyznam :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarviera1 26. marca 2015 o 17:41

    @Afataga ...že palacinky si vie každý urobiť ☺☺☺...nedávno som na jednom variacom webe videla štatistiku a môžeš 3x hádať,čo bolo na prvom mieste,odkedy stránka funguje :) a najdlhšia diskusia ☺
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarcaterina 26. marca 2015 o 20:39

    tak ja sa dobrovolne priznavam, ze som palacinky nikdy nerobila, lebo na sladko mi nechutia uz od detstva. Ale tieto by som ochutnala. Kedysi davno som chodila na plnene vyprazane palacinky a boli perfektne. Aj tieto vyzeraju vyborne ;)
    @zareaguj
  • babkamt - fotkababkamt 26. marca 2015 o 20:57

    momentálne som presýtená sladkého. Dobre by mi padlo niečo slané. Napríklad tvoje palacinky:-) Ukladám do kk.
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 26. marca 2015 o 21:20

    no pekne. Len čo ked tvaroh neľúbim, čím zameniť, žeby fetou? Podumám.
    @zareaguj
  • pivonka - fotkapivonka 26. marca 2015 o 22:17

    Výborný nápad. V najbližšej dobe si spravím. Ale najprv zistím, ako pokročila na záhradke pažítka.
    @zareaguj
  • pacik - fotkapacik 27. marca 2015 o 08:28

    @luss44 dobré sú aj s bryndzou :-)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 27. marca 2015 o 09:23

    @dadakanv presne tak, nic si z toho nerob, to sa my len tak dotahujeme :-)
    @izabella929 dakujem
    @viera1 zeby o pomalom peceni? :-)))
    @caterina ja som nikdy neskusala palacinky obalovat, lebo mna by pri tom asi trafil slak, toto je jednoduchsia varianta, aj ked to nie je celkom ono, tak uz len vyskusaj a uvidis, ci sa to da zjest
    @babkamt budem rada, ak skusis
    @luss44 feta je dobry napad, alebo aj cottage cheese by asi slo
    @pivonka pazitka nie je podmienka, daj co mas, alebo co mate radi, napr. vnat, medvedi cesnak, zeruchu, matu atd
    @pacik kto ma rad bryndzu preco nie? ja ju moc nemusim
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatartatranocka 27. marca 2015 o 09:46

    @afataga pri tom pomalom pečení si prídu na svoje enterotoxíny.Ja už sa ani nevyjadrujem.Občas mám také nutkanie,dať výstrahu,ale prekonám sa.Daj recept na palacinky :)
    @zareaguj
  • alena45 - fotkaalena45 27. marca 2015 o 12:22

    a tak musím sa priznať, že prvýkrát počujem, že pažitku možno mraziť. Asi mi to nedošlo doteraz, mrazím kôpor, petržlenovú vňať a medvedí cesnak a vždy na jeseň je mi ľúto tej krásnej pažitky, a tak tam pri nej stojím každý rok a hovorím jej : Čo s tebou?
    Na niečo sú tie palacinky dobré !
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 27. marca 2015 o 16:52

    @tatranocka vystrahu ktoreho stupna? :-) palacinky robim hrncekove
    @alena45 pobavila ma tvoja uprimnost :-), ani ja som nevedela, ci sa da pazitka mrazit, presne tak ako ty som nad nou stala, az padlo rozhodnutie, je dobra do natierok, aj ma pazitkovu chut aj farbu
    @zareaguj
  • havino - fotkahavino 27. marca 2015 o 22:47

    mne by chutilo, hoc aj sladké by bodli, no ale aj zapekané slané teda, nerobila som nič podobné, raz ked budeme doma dvaja nežiadúci si mäsa, skúsim, upečiem, nezabudnem a pažítku mrazím veľmi dlho, aj teraz ešte mám v mrazáku už nakrájanú
    @zareaguj
  • elixir - fotkaelixir 28. marca 2015 o 11:28

    Pekne si navarila, takéto "bobroty" mám rada :)
    @zareaguj
  • mariamka - fotkamariamka 28. marca 2015 o 15:07

    tvoje "lenive" recepty ma fakt beru :)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 28. marca 2015 o 15:26

    @havino ja to mam lahsie, obcas moze byt aj bez masa
    @elixir dakujem, tusila som, ze sa ti to bude pacit
    @mariamka no dovol, palacinky este neviem robit po leziacky :-)
    @zareaguj
  • kika1212 - fotkakika1212 28. marca 2015 o 16:09

    robiť po ležiačky, ale ani si nenapísala, ako si ich robila:))). U nás sa to vždy zvrhne na sladko, ale na tomto by som si veru šmakla. Tvaroh je moja srdcovka. Len prosím Ťa, ak by si bola tak láskou obdarená, mohla by si prezradiť, robila si ich tenké, klasické, alebo hrubšie, keď si zapekala. Máš to pekné
    @zareaguj
  • ywett - fotkaywett 28. marca 2015 o 17:24

  • afataga - fotkaafataga 28. marca 2015 o 19:22

    @kika1212 neboj, pracujem aj na tom :-), hrncekovy rcp: 2 hrnceky mlieko, 2 muka hladka, 4 vajcia (stacia aj dve), 2 lyzice maslo, sol.
    Robim na palacinkovej panvici, na panvicu dam na hrot noza mast, obracim vo vzduchu :-), nie su celkom tenke, nemerala som hrubku, nenapadlo ma, ze to bude treba :-)
    @ywett dakujem
    @zareaguj
     1x sailero
  • kika1212 - fotkakika1212 29. marca 2015 o 14:30

    @afi , ďakujem, veď jasné, palacinky robím, mám svoj recept a možno je to zhruba taký istý, ale znova som sa dozvedela viac, že hrnčekový, veď jasné, musíme si to v živote uľahčovať. Ale obracať vo vzduchu nehrozí, maľovať sa mi nechce:)) Maj sa pekne, uži si nedeľu
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 29. marca 2015 o 15:18

    @kika1212 aj ja som myslela, ze aka je to veda, ale na prvy pokus sa mi to podarilo, len musis mat lahku palacinkovu panvicu a ozaj iba stipka tuku, skus, neboj sa, v najhorsom pridem na birgadu malovat :-)
    @zareaguj
  • kika1212 - fotkakika1212 29. marca 2015 o 16:01

    @afi , to fakt ty takto a ja som myslela, že si robíš prdeľ. Veď už som sa ich čosi napiekla, no ale vždy klasika. Vyskúšam a ak to pôjde kade-tada, tak naklušeš:)))
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 30. marca 2015 o 12:52

    @kika1212 no ale ja a prdel??? :-), naozaj to ide, len si ju musis uvolnit ked uz je opecena z prvej strany bud obracackou, alebo potriasanim panvice, aby ti uplne volne pobehovala po panvici, posunut ju az k okraju a prudkym trhnutim vyhodit, ona sa zaroven otoci, nemusis vyhadzovat 2 metre vysoko, staci tak 40 cm, prides na to sama, uvidis, mne sa podarila hned na prvy krat, som zvedava, daj potom echo, ci treba prist malovat :-)
    @zareaguj
     1x kika1212
  • kaatka - fotkakaatka 18. apríla 2015 o 16:42

  • pedrobn - fotkapedrobn 17. júla 2015 o 13:58

  • afataga - fotkaafataga 27. júla 2015 o 19:45



Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist