Na slano zapečené palacinky fotorecept

afataga - fotkaafataga, 26. marca 2015

Komentáre 1 - 15 z 30


@mijaita , prosím, Ťa, že by to bolo dopadom svetla pri fotení...
Predsa prispievame na Varechu pre inšpiráciu druhým. A nie či bledé alebo tmavé...

afataga ďakujem za dobrý typ na večeru.
Tak jo, mea maxima culpa, prze ja to nedocetla az do konce! :-) No co, aspon jsem mela duvod me servat, ne? A ja se konecne dneska muzu zasmat! No este ze se mame, ne? :-)
@dadakanv jednak si precti moji reakci a druhak, vse je v humornem tonu, neprikladej tomu vubec zasadni vyznam :-)
@Afataga ...že palacinky si vie každý urobiť ☺☺☺...nedávno som na jednom variacom webe videla štatistiku a môžeš 3x hádať,čo bolo na prvom mieste,odkedy stránka funguje :) a najdlhšia diskusia ☺
tak ja sa dobrovolne priznavam, ze som palacinky nikdy nerobila, lebo na sladko mi nechutia uz od detstva. Ale tieto by som ochutnala. Kedysi davno som chodila na plnene vyprazane palacinky a boli perfektne. Aj tieto vyzeraju vyborne ;)
momentálne som presýtená sladkého. Dobre by mi padlo niečo slané. Napríklad tvoje palacinky:-) Ukladám do kk.
no pekne. Len čo ked tvaroh neľúbim, čím zameniť, žeby fetou? Podumám.
Výborný nápad. V najbližšej dobe si spravím. Ale najprv zistím, ako pokročila na záhradke pažítka.
@dadakanv presne tak, nic si z toho nerob, to sa my len tak dotahujeme :-)
@izabella929 dakujem
@viera1 zeby o pomalom peceni? :-)))
@caterina ja som nikdy neskusala palacinky obalovat, lebo mna by pri tom asi trafil slak, toto je jednoduchsia varianta, aj ked to nie je celkom ono, tak uz len vyskusaj a uvidis, ci sa to da zjest
@babkamt budem rada, ak skusis
@luss44 feta je dobry napad, alebo aj cottage cheese by asi slo
@pivonka pazitka nie je podmienka, daj co mas, alebo co mate radi, napr. vnat, medvedi cesnak, zeruchu, matu atd
@pacik kto ma rad bryndzu preco nie? ja ju moc nemusim
@afataga pri tom pomalom pečení si prídu na svoje enterotoxíny.Ja už sa ani nevyjadrujem.Občas mám také nutkanie,dať výstrahu,ale prekonám sa.Daj recept na palacinky :)
a tak musím sa priznať, že prvýkrát počujem, že pažitku možno mraziť. Asi mi to nedošlo doteraz, mrazím kôpor, petržlenovú vňať a medvedí cesnak a vždy na jeseň je mi ľúto tej krásnej pažitky, a tak tam pri nej stojím každý rok a hovorím jej : Čo s tebou?
Na niečo sú tie palacinky dobré !