Muffinovo pudingový koláč

hippiesacka123 - fotkahippiesacka123, 3. júla 2011

Tnto recept som si vymyslela keď som chcela upiecť koláč, ale spamäti som nič okrem muffinového cesta nevedela. A kamoška mi spomínala koláč z Zobraziť celý popisTnto recept som si vymyslela keď som chcela upiecť koláč, ale spamäti som nič okrem muffinového cesta nevedela. A kamoška mi spomínala koláč z piškótového cesta na ktorý sa lyžičkou "nakydá" puding a do neho ovocie...

24
porcií
40 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

1,5 hrnček
1,5 hrnček
1 hrnček
1 hrnček
0,75 hrnček
2
1
1
0,5 l
2 lyžice
 nejaké ( jahody, kolieska banánov...)




Postup

  1. 1

    Z pudingu, pol litra mlieka a cukru si uvaríme puding. a necháme ho vychladiť.

  2. 2

    Zatiaľ si pripravíme cesto. Zmiešame hrnček oleja, mlieka a vajcia. V druhej mise zmiešame múky, hrnček cukru, vanilínový cukor, prdopeč( prášok do pečiva)

  3. 3

    cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na to cesto rovnomerne rozotrieme v tenkej vrstve puding. Môžeme to aj nerovnomerne poprskať aby bol vzhľad zaujímavý. Potom môžme s medzerami do pudingu a do cesta naukladať ovocie.

Diskusia k receptu

evanaaa
Zuzana78, ak sa pozrieš napravo na Podobné recepty, je tam rýchly pudingoš, je to skoro toto isté, ten puding sa ozaj dáva na ešte surové cesto a vpije sa čiastočne doň. Je to dobrý koláčik, myslím aj tento, len ten je o niečo vylepšený, ale chutí aj takto, ako ho dáva Hippiesacka123.
evanaaa
Hippiesácka123, ako som si všimla, si všestranné mladé dievča s mnohými záujmami, čo je v tvojom veku pekné, no najkrajší je tvoj záujem o varenie, rsp. pečenie, čo nie je na škodu a dokazuje to aj tento recept. Vítam ťa na tejto stránke, teším-e sa na tvoje ďalšie recepty, ale aj ty sa budeš cítiť dobre, je tu veľa dobrých rád pre mladé dievča s tvojimi záľubami. A veľa, veľa receptov na pečenie, ľahkých, ale aj zložitjších, máš sa zčoho učiť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia