Foto: katuskapd
Na jesenné obdobie ako stvorená
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Surovú mrkvu očistíme, nastúhame na jemnom strúhadle. Žĺtky, cukor a olej vyšľaháme do peny. Postupne pridávame vodu, mrkvu, múku so škoricou a práškom do pečiva. Nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov, vanilkového cukru a štipky soli. Nakoniec nasekané vlašské orechy.
- 2
Cesto dáme do vymastej a strúhankov vysypanej tortovej formy, a upečieme. Vychladnutú ozdobíme polevou a mandľami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu