Mrkvová pomazánka cesnakom a smotanou

diabambulka - fotkadiabambulka, 21. decembra 2011

Pre všetkých milovníkov pomazánok a cesnaku :-))) Aj pri tomto recepte platí, že v jednoduchosti je krása a tu to platí dvojnásobne, hotová je Zobraziť celý popisPre všetkých milovníkov pomazánok a cesnaku :-))) Aj pri tomto recepte platí, že v jednoduchosti je krása a tu to platí dvojnásobne, hotová je za 5 minút a zjedená za ďalších 5 minút :-)))

5 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1/2 ks
2 ks strúčik
1 a 1/2 ks, čerstvá




Postup

  1. 1

    Pochúťkovú smotanu zmiešame so syrom. Pridáme 2 strúčiky prelisovaného cesnaku a na jemno nastrúhanú mrkvu. Všetko spolu dobre premiešame a podávame s pečivom.

  2. 2

    Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

cica2
tiež robievam mrkvovú ale s cesnakom som ešte nevyskúšala....úvodné foto je krásne:-)
klaura
určite výborná ... tiež ju urobím ...
maladada
krásny recept, mám rada tvoje recepty,pretože sú chutné a jednoduché. Chválim aj pekne naaranžované na tanieriku, nieje je to prehnane prezdobené:))
diabambulka
ďakujeeem všetkým, čo majú radi jednoduché a chutné jedlá si prídu na svoje :-)))
maladada ani nevieš ako veľmi si ma potešila, ďakujem, najbližšie ma čakajú opäť mamičkovské povinnosti a tak sa zameriam asi na rýchlovky...
katkos
robievam podobnú, len namiesto syra je tam majonéza (my by sme v nej aj plávali, ešteže cholesterol nás pustí...) + petržlenová vňať
sneica
tiez robievam podobnu s tvrdeho syra majonezy a struhanej mrkvy a cesnaku...@Diabambulka vyskusam tuto natierku a natriem na kolieska nakrajane rohliky a mam vyborne jednohubky...skvele pohostenie...krasne uvodne foto...
diabambulka
:-D ja sa chystám na tie tvoje klobásové jednohubky z lístkového cesta, teraz medzi sviatkami :-)))
zvoncek
Milá diabambulka, Tvoje recepty má vždy inšpirujú, sú jednoduché a rýchlo sa pripravia, čo mne vyhovuje. Prajem Ti , aby v nasledujúcom roku všetko dopadlo dobre, hlavne zdravíčko celej rodinke.
Zmiešať cesnak s mrkvou, to som ešte neskúsila, obe suroviny používam skoro denne, uvidím. mne to istotne chutiť bude, ale neviem, či to bude chutiť mojej polovičke. Už je to v KK.
diabambulka
ďakujem zvonček to sú milé slová, ktoré potešia :-))) som rada že ťa môžem inšpirovať a ešte viac ak ti aj chutí...môj manžel kukal na to zo začiatku nedôverčivo, ale cesnak ľúbime a tak bolo veľmi rýchlo po pomazánke:-)))
cica2
Ahoj @diabambulka , dneska na olovrant som spravila túto úžasnú pomazánku, podľa tvojho receptu a s cesnakom je ešte lepšia, a aj dcérka zjedla, čo ona cesnak neľúbi. Ďakujem za inšpiráciu, máš krásne recepty a výborné!
diabambulka
ooo ďakujem cica2, som rada, že chutila, ja som ju tiež robila hlavne kvoli synčekovi...
cica2
je supér že detičky majú radi pomazánky :-)
xilia
tato pomazanka je naozaj vinikajuca !
lusinkab
Mnam tak tuto ja mozem jest stale :-) len ja davam nadrobno nastruhany eidam syr a veeeeeeeeeeela cesnaku. Krasna fotka k receptu :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia