Mrkva ako mäso

jarbra - bez fotkyjarbra, 18. júla 2012

Suroviny

500 g
2 ks
2 lyžice
1 lyžička
 /podľa chuti/




Postup

  1. 1

    Mrkvu očistime,umyjeme a pokrájame na hrubšie kolieska.Na oleji opražíme cibuľu,pridáme mrkvu a krátko spolu popražíme.

  2. 2

    Osolíme,okoreníme.Podlejeme vodou a dusíme .Ked´je mrkva mäkka, pridáme mletú papriku a maizenu,ktorú sme rozmiešali vo vode.

  3. 3

    Premiešame a necháme povriet,aby šťava zhustla.Môžme dochutiť kečupom ( pikantným) podľa chuti.Podávame so zemiakmi alebo ryžou.

Diskusia k receptu

martamm
Toto rada vyskúšam, treba obohatiť jedálny lístok o nové recepty...
broni
Idem sa do toho hneď pustiť :o) o vysledku budem informovať :o)
jarbra
dajte vediet ci vam to chutilo...nam to chuti :-)
zdezda
:-)cibula, paprika, cesnak...zaklad takmer kazdej vary aj u nas doma :-)aj hlivu ci sampinony, alebo aj tekvicu som robila na tento sposob, ba este aj redkovky su supis, dik za pripomenutie :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia