6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie prsia rozdelíme na 6 rezňov. Okrajové blany narežeme a mäso naklepeme. Osolíme, pokoreníme, potrieme horčicou a kečupom. Na jednotlivé rezne položíme plátok syra, do prostriedku ktorého dáme žeruchu a zabalíme do rolády.
- 2
Jednotlivé rolády zabalíme do plátkov šunky a spojíme špáradlami. Obalíme v trojobale a na rozohriatom oleji vypražíme. Ako príloha sú vhodné zemiaky v akejkoľvek úprave a zeleninový šalát podľa sezóny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu