Foto: ivka774
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie prsia som si umyla, očistila od nežiadúcich častí , prerezala a naklepala. Z oboch strán som si ich osolila a okorenila.Na masle som si opražila prsia na slabšom ohni do mäkka. Hotové prsia som si odložila na teplý tanier a do tepla s ním.
- 2
Na zvyšku masla som si orestovala šampiňóny, ktoré som si vopred očistila a nakrájala na menšie kocky. Šampiňóny som osolila, prikryla a nechala chvíľu dusiť. Keď boli hotové, odstavila som ich od sporáka a nechala mierne vychladnúť. Potom som k nim pridala kyslú smotanu a dôkladne premiešala. Touto omáčkou som prelievala už hotové morčacie prsia. Podávam k pečeným zemiakom. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu