Morčacie prsia na ananáse a karí

macuska007 - fotkamacuska007, 22. októbra 2013

Keďže je morčacie mäso medzi najzdravšími rozhodla som sa to využiť ... Prečo robiť pečené, varený ba znehodnotiť ho vyprážaním?? Nevravím všetko je dobré Zobraziť celý popisKeďže je morčacie mäso medzi najzdravšími rozhodla som sa to využiť ... Prečo robiť pečené, varený ba znehodnotiť ho vyprážaním?? Nevravím všetko je dobré ale nie všetko je aj zdravé ...

6
porcií
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (alebo kuracie)
Príloha:




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme,osušíme a nakrájame na kocky...Orestuejme do zlatista spolu s koreninamy ... Pridáme ananás aj so šťavou a necháme dusiť a sem tam premiešame...Medzitým si dáma dusiť ryžu ...

  2. 2

    Keď máme mäso mäkké podávame ho s ryžou ;)

Diskusia k receptu

macuska007
ja som ho robila podla receprtov na internete pozrela som ich asi 7 a v každom nejak inak robené tak som to nakoniec spravila posvojom :D
tiginko
tak presne túto "havajskú" verziu som ešte donedávna robievala môjmu synovi, ten to mal veľmi rád. Teraz si ju už musí variť sám, kedže študuje mimo mamičkinej kuchyne. U ostatných členov rodiny to veľmi neboduje :-)
lakey5
To jedlo vyzerá veľmi dobre a chutne, ale vadí mi, že tam nie je žiadna šťava.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia